Vores ydelser


VORES YDELSER


Vi afholder fysiske lagersalg, arrangerer Network Marketing Events og har egen webshop, hvor vi afsætter produkter til privatforbrugerne. Ligeledes kan vi hjælpe med af afsætte jeres restlagre på B2B markedet. Til aktører i Danmark eller i udlandet.

Network Marketing


I forlængelse af hver lagersalgsrunde er det muligt, at komme med på op til fem lukkede private salgsarrangementer.


Kontakt os for at høre mere om denne mulighed.


Fysiske lagersalg i fire byer


Lagersalg fra danske brands er efterspurgte af forbrugerne underfor København. Det vil vi gerne ændre på.  Og samtidig er det en måde at hjælpe til at få ryddet ud i ældre varelagre, så der ikke bindes kapital og optages lagerplads.


Fælles for alle vores lagersalg er, at de afholdes udenfor København og til hvert lagersalg er der  brands, der repræsenterer dametøj, børnetøj, accessories, smykker og beauty. Det giver mulighed for krydssalg på tværs af kategorierne.


Vi vælger altid præsentable locations, ligesom vi lægger vægt på, at produkterne præsenteres bedst muligt og supplerer hinanden.


Vi holder pt. 10 lagersalgsrunder om året. På en runde besøger vi 1-4 byer, bestående af Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde.

 

Egen webshop


Har vi købt en fast mængde af jeres produkter, vil de overskydende produkter efter en lagersalgs- og evt.  Network Marketing runde typisk blive lagt på vores webshop.Afsætning på B2B


Vi har kontakter til handelsplatforme, såvel i Danmark som i udlandet. Det samme gælder outlets og  indkøbskæder.


Så ønsker du, at vi skal sørge for at få afsat hele dit restvarelager, så kontakt os.