Vanløse – FLYTTESALG

Vanløse – FLYTTESALG

FLYTTESALG i Vanløse

TORSDAG/FREDAG/LØRDAG 16.-18. JUNI
NEO NOIR & andre mærker

STUFF YOU LOVE
Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Du inviteres til alle tiders FLYTTESALG i Vanløse!

Vi er flyttet til nye lokaler – og har derfor ryddet op på vores lager. Kom forbi og få super gode priser på sommertøj fra NEO NOIR.
Priserne er helt i bund: 1 stk. 200 kr. – 2 stk. 300 kr.

Der vil også være et mindre udvalg af andre mærker, bl.a. Stella Nova, Birgitte Herskind og Moliin. som der også er gode tilbud på. Og så er der også billige tasker fra HVISK.

KOM OG BESØG OS:
Torsdaf d. 16. juni kl. 7.00-11.00 & 14.00-18.00 

Fredag d. 17. juni kl. 7.00-11.00 & 14.00-18.00 
Lørdag d. 18. juni kl. 10.00-14.00 

Adresse:
STUFF YOU LOVE
Linde Allé 48A, kælderen
2720 Vanløse

BOOK BILLET:
Vi har begrænset plads, så for at sikre, at der har plads til alle, er det vigtigt at du booker en billet. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du husker at afmelde din billet, hvis du ikke får brug for den alligevel. Så kan en anden nemlig få din plads. 

Book din billet her på siden (scroll ned hvis du er på mobil). Booker du to forskellige tider, sletter vi den ene tid, så du ikke spærrer en billet for andre :-)

HER FINDER DU OS:
Vores nye lokale ligger i et beboelsesområde. Vi sætter skilte op, så du sagtens kan finde os! Du kan parkere på Linde Allé eller vejene deromkring – og ellers holder bus 10, 21, 22 og 26 kun 5-7 min fra Linde Alle 4A.
PRAKTIK:
  • Der bliver løbende fyldt nye varer op.
  • Der kan betales med MobilePay eller kontanter.
  • Tag et net med i lommen til jeres køb. Hver sparet plastikpose hjælper miljøet!
  • Alle varer købes som beset.

Mange af de fine sommer kjoler fra NEO NOIR er sat ekstra ned til vores flytte salg. Kom forbi og find kjolen til din sommerferie. Der vil også være toppe og et mindre udvalg af bukser og nederdele.

Mangler du en ny taske fra HVISK så kik forbi vores flyttesalg, hvor vi har fundet en masse HVISK tasker frem som er sat ned til rigtig gode priser. Taskerne fra HVISK er veganske, hvilket vil sige at der ikke er benyttet lædermaterialer fra dyr!