Handelsbetingelser


GENERELLE OPLYSNINGER

STUFF YOU LOVE ApS

Sønder Boulevard 62, 4. th.
1720 København V
CVR nr.: 42094528
Email: info@stuffyoulove.dk

KØB FORETAGET I WEBSHOPPEN
Betaling
Der modtages betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay. Betalingen bliver trukket på din konto, når varen er afsendt. Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkluderer moms, skatter og afgifter.

Bekræftelse på modtagelse af ordre
Når du bestiller en vare, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Dette er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Hvis du ikke modtager en bekræftelse efter dit køb kan det skyldes, at du er kommet til at lave en fejl i indtastning af mail, eller at bekræftelsen er endt i dit spamfilter. Kontakt os hurtigst muligt på info@stuffyoulove.dk, hvis du har spørgsmål til din ordre. Skriv ORDREBEKRÆFTELSE i emnefeltet.

Priser
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Hvis der på webshoppen er en åbenlyst forkert pris, er vi ikke forpligtet til at levere varen til den forkerte pris. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke, hvis det bliver nødvendigt. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Levering
Vi tilstræber at behandle og afsende ordrer hurtigst muligt. Du kan forvente levering af din vare i løbet af 2-4 hverdage efter bestillingen. 
Vi sender til hele Danmark. Der er gratis fragt ved køb over 599 kr. For køb op til 599 kr er fragten 39 kr.  Dine varer sendes med GLS til pakkeshop.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, så kontakt os på info@stuffyoulove.dk.

Har du forespørgsler til levering til udlandet, så skriv til os på info@stuffyoulove.dk. Skriv FORSENDELSE UDENFOR DK i emnefeltet.

Uafhentede pakker
STUFF YOU LOVE er ikke ansvarlig, hvis du ikke får hentet din pakke i pakkeshoppen. Når pakken er kommet frem til pakkeshoppen, skal du hente den. Uafhentede pakker, der sendes retur til STUFF YOU LOVE vil blive fratrukket returneringsomkostninger på 55 kr. inkl. moms, når vi modtager pakken.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller af flere omgange.

Fortrydelse skal anmeldes til os hurtigst muligt og senest 14 dage efter købet skal du returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@stuffyoulove.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Og skriv FORTRYDELSE i emnefeltet.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er i samme stand, som du modtog den, tilbagebetaler vi beløbet til dig. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen. Vi tilstræber dog at tilbagebetale pengene, så snart vi har modtaget og godkendt din returvare. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen (se afsnittet om uafhentede pakker). Og vi modtager ikke returpakker, der ikke overholder de 14 dages returret med mindre andet er aftalt.

Ingen fortrydelsesret
Disse varekøb kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i samme ordre. Du vil ikke få fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Byt til anden størrelse
Hvis du har købt en eller flere varer, som du ønsker byttet til en anden størrelse skal du returnere dit køb og placere en ny ordre. Du får det beløb, du har indbetalt til os, minus fragtomkostninger, retur på den oprindelige ordre.

Returnering
Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores returseddel.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Skal du sende varer retur til os, skal du udfylde denne returseddel. Pakken skal IKKE sendes direkte til os, men til nærmeste pakkeshop. Med GLS er det Elite Købmand – Sønder Boulevard 59, mens det med DAO er Boulevard Minimarked – Sønder Boulevar 55. Modtageradressen er:

STUFF YOU LOVE ApS
Sønder Boulevard 62, 4. th.
1720 København V
Att: RETUR WEB

Benyt vores returportal – Køb retur label til 49,-

Du kan logge ind på vores returportal og udfylde dine oplysninger, så kan du med det samme printe en label ud til din pakke, som skal indleveres i nærmeste DAO pakkeshop. Prisen er 49,-

Gå til vores returportal

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at modtage varens fulde værdi ved returnering, skal varen være i samme stand, som da den blev modtaget. Varen skal være i original indpakning og tagget på varen må ikke være taget af eller ødelagt. Varen må ikke være taget i brug.

Sådan sender du varer retur
Ved retur skal du sørge for at varerne er pakket forsvarligt ind. Du har det fulde ansvar for pakken, indtil vi modtager den, og vi forventer, at du hurtigst muligt returnerer varerne, når du har givet os besked herom. Der kan i travle perioder forekomme en ekspeditionstid af returpakker på op til to uger. Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen eller tracking-nummeret, og du kan altid følge din pakke på 'track and trace' for at se, om vi har modtaget din returpakke.
Du står selv for alle omkostninger ved returnering. Når du ønsker at returnere din vare, anbefaler vi, at du gør som følger:

1. Udfyld denne returseddel.

2. Du kan selv købe en returlabel, eller du kan bestille en returlabel via STUFF YOU LOVE her, som koster 49 kr., og som du betaler med det samme i vores returportal. Dvs. du betaler selv for returneringen. Vi anbefaler, at du sender varen med track and trace, så vi kan følge pakken. Dette er også den mest sikre løsning for dig.

3. Når vi har modtaget din returpakke, krediterer vi pengene og indsætter dem på den konto, hvorfra købet er foretaget på. Husk, du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis produktet er forringet fordi du enten har taget varen i brug, eller at den er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for produktet.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varerne. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. STUFF YOU LOVE ApS dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamation skal du først sende en mail til info@stuffyoulove.dk med billeder af din vare. Skriv REKLAMATION i emnefeltet. Herefter kontakter vi dig, for at finde en løsning. Skal varen sendes retur, er det til:

STUFF YOU LOVE ApS
Sønder Boulevard 62, 4. th.
1720 København V
Att: REKLAMATION

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på Stuffyoulove.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for STUFF YOU LOVE ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare købt i vores webshop, skal du skrive til info@stuffyoulove.dk. Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal – http://ec.europa.eu/odr. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@stuffyoulove.dk

KØB FORETAGET VED FYSISKE LAGERSALGSEVENTS
Der er ingen bytte- eller returret på varer købt på lagersalgsevents.