Om STUFF YOU LOVE


Hos STUFF YOU LOVE tror vi på slow fashion, og at varer sagtens kan have en levetid langt ud over butikkernes sæson.
Vi lever i en tid, hvor der er stigende fokus på miljøet og den belastning, som det udsættes for. Vi kan alle gøre noget, og hos STUFF YOU LOVE mener vi, at de varer der produceres, skal bruges. Derfor hjælper vi danske brands indenfor fashion, accessories, boliginteriør og beauty videre med deres varer fra tidligere kollektioner, til nye ejere – og til lagersalgspriser. Det er både til gavn for de brands, vi samarbejder med, for miljøet og for din pung.

Vores koncept er at arrangere og afholde lagersalgs- og private Home Sale events med varer fra mærkernes tidligere kollektioner. Vi vælger oftest at arrangere lagersalgene udenfor København, da landets øvrige byer har langt færre lagersalg end der er i Hovedstaden.

Som noget nyt kan du også fra 1. maj 2021 finde varer på vores webshop.  Udvalget af varer og mærker vil altid være forskelligt til vores lagersalg og på vores webshop. Så kig forbi til en af vores lagersalgsevents – eller online. - Og husk:

THERE'S NO LAST SEASON!


HVEM STÅR BAG?
Vi er Trine og Katja. Trine har bl.a. en fortid i modebrachen, hvor hun har arbejdet for flere kendte danske mærker. Katja kommer fra reklame- og kommunikationsbranchen. Har du været til en af vores lagersalgsevents, så har du allerede mødt os. Trine finder I på gulvet, hvor hun sammen med de andre piger sørger for at alt står flot og samtidig er klar til at hjælpe og guide jer. Katja finder I i kassen, hvor hun tager imod betaling og altid er klar på en sludder og et godt grin. 

DONATIONER
Vores mål er, at ingen varer skal gå til spilde. Derfor indgår vi samarbejder med  forskellige velgørende organisationer, som især får tøj – helt gratis.

Arbejder du for en organisation, og lyder dette interessant? Så skriv gerne til os på info@stuffyoulove.dk og skriv DONATION i emnefeltet.

VELGØRENHED: HJÆLP OS MED AT SY - OG STØT EN GOD SAG
Har du tid i overskud, og er god med en symaskine? Vi har nemlig brug for folk, som kan hjælpe med at sy stofnet af det tøj, som vi ikke har solgt eller doneret væk.

Nettene bliver solgt til vores lagersalgsevents og på vores webshop. De koster 20 kr. pr. stk. og pengene går ubeskåret til et godt formål, som vores sydamer og -mænd vælger.

Så er du interesseret i at være vores nye "pose-skrædder" og donere tiden til et godt formål, så skriv til info@stuffyoulove.dk og skriv STOFNET i emnefeltet.