Returneringsregler


Returnering
Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores returseddel.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, at vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vil du sende varer retur til os, skal du udfylde denne returseddel. Pakken skal IKKE sendes direkte til os, men til nærmeste pakkeshop. Med DAO er det Boulevard Minimarked Boulevard Minimarked – Sønder Boulevar 55 – mens det med GLS er Elite Købmand – Sønder Boulevard 59. Modtageradressen er:

STUFF YOU LOVE ApS, Att: RETUR WEB
Sønder Boulevard 62
1720 København V
Email: info@stuffyoulove.dk

Vi modtager ikke returpakker, der ikke overholder de 14 dages returret med mindre andet er aftalt.

Benyt vores returportal – Køb retur label til 49,-

Du kan logge ind på vores returportal og udfylde dine oplysninger, så kan du med det samme printe en label ud til din pakke, som skal indleveres i nærmeste DAO pakkeshop. Prisen er 49,-

Gå til vores returportal

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at modtage varens fulde værdi ved returnering, skal varen være i samme stand, som da den blev modtaget. Varen skal være i original indpakning og tagget på varen må ikke være taget af eller ødelagt. Varen må ikke være taget i brug.

Sådan sender du varer retur
Ved retur skal du sørge for at varerne er pakket forsvarligt ind. Du har det fulde ansvar for pakken, indtil vi modtager den, og vi forventer, at du hurtigst muligt returnerer varerne, når du har givet os besked herom. Der kan i travle perioder forekomme en ekspeditionstid af returpakker på op til to uger. Vi anbefaler, at du gemmer forsendelseskvitteringen eller tracking-nummeret, og du kan altid følge din pakke på 'track and trace' for at se, om vi har modtaget din returpakke.
Du står selv for alle omkostninger ved returnering. Når du ønsker at returnere din vare, anbefaler vi, at du gør som følger:

1. Udfyld denne returseddel.

2. Du kan selv købe en returlabel, men husk at den skal sendes til nærmest webshop - og ikke direkte til os. Eller du kan bestille en returlabel via STUFF YOU LOVE her, som koster 49 kr., og som du betaler med det samme i vores returportal. Dvs. du betaler selv for returneringen. Vi anbefaler, at du sender varen med track and trace, så vi kan følge pakken. Dette er også den mest sikre løsning for dig.

3. Når vi har modtaget din returpakke, krediterer vi pengene og indsætter dem på det kort, hvorfra købet er foretaget. Husk, du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis produktet er forringet fordi du enten har taget varen i brug, eller at den er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for produktet.