VANLØSE LAGERSALG

VANLØSE LAGERSALG

LAGER UDSALG I VANLØSE

LØRDAGE FRA 29. JUNI TIL 27. JULI
Neo Noir, Noella, Project AJ117, Lollys Laundry, Moliin, Almi Studio, Second Female, Studio Feder m. fl.

STUFF YOU LOVE
Linde Allé 48A, kælderen
2720 Vanløse

 

Du inviteres til alle tiders LAGERSALG i Vanløse!

Vi fortsætter med at holde åbent på vores lager i Vanløse i juni & juli måned, hvor der vil være mange fine varer fra bl.a. Lollys Laundry, Moliin, Studio Feder, Noella og Neo Noir. Der vil også dukke nye spændende mærker op som vi vil annoncere løbende.

Kom forbi og find en ny kjole, bluse, bukser eller shorts til sommer garderoben.
Du vil også altid kunne finde et mindre udvalg fra forskellige mærker - bl.a. smukke fest kjoler fra Almi Studio Og så vil der altid være last pieces til ekstra gode priser.

KOM OG BESØG OS:
Lørdag 29. juni kl. 10.00-13.00 (Nyt fra Second Female)
Lørdag 6. juli kl. 10.00-13.00
Lørdag 13. juli kl. 10.00-13.00
Lørdag 20. juli kl. 10.00-13.00
Lørdag 27. juli kl. 10.00-13.00

Adresse:
STUFF YOU LOVE
Linde Allé 48A, kælderen
2720 Vanløse

BOOK BILLET:
Vi har begrænset plads, så for at sikre, at der har plads til alle, er det vigtigt at du booker en billet. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du husker at afmelde din billet, hvis du ikke får brug for den alligevel. Så kan en anden nemlig få din plads. 

Book din billet her på siden (scroll ned hvis du er på mobil). Booker du to forskellige tider, sletter vi den ene tid, så du ikke spærrer en billet for andre :-)

HER FINDER DU OS:
Vores nye lokale ligger i et beboelsesområde. Vi sætter skilte op, så du sagtens kan finde os! Det er nemmest at parkere på f.eks. Ålekistevej eller Hyltebjerg Alle – og ellers holder bus 10, 21, 22 og 26 kun 5-7 min fra Linde Alle 48A.

PRAKTIK
:
  • Der bliver løbende fyldt nye varer op.
  • Der kan betales med MobilePay eller kontanter.
  • Tag et net med i lommen til jeres køb. Hver sparet plastikpose hjælper miljøet!
  • Der er ingen bytte- eller returret på varer købt på lagersalget.

Til vores lagersalg vil du finde en del af vores varer delt op i størrelser, så det er nemmere at finde lige præcis de styles, som vi har i din størrelse. Du vil altid kunne finde str. XS til XL.

Vi har samlet et blandet udvalg af varer fra bl.a. Noella, Neo Noir, Project AJ117, Lollys Laundry, Moliin, Studio Feder og Almi Studio. Det vil være et mindre udvalg fra alle brands i stedet for et større udvalg fra færre brands.